AKTIVITETER

People

Østerskov Efterskole er en levende efterskole med højt til loftet. Der sker altid et eller andet, som lærerne, eleverne eller besøgende sætter i gang.

Fram 11
bg grafik

AKTIVITETER

Valgfag

Vi har valgfag hver tirsdag fra 13.45 – 16.00. Her kan eleverne udvikle sig selv og styrke sin egen profil, som de gerne selv vil være. Eleverne skaber derfor deres egen titel ved at kaste sig over sjove udfordringer og oplevelser.

 

Læs om valgfagene her.

Fastaval

Den store danske rollespilskongres ”Fastaval” bliver hvert år afholdt på Mariagerfjord Gymnasium, som ligger en lille kilometer væk fra Østerskov. Hvert år deltager mange af vores elever som hjælpere og frivillige til forskellige opgaver.

Rollespil

Vi har den månedlige rollespilskampagne, Fladlandssagaen, som kører den første lørdag hver weekend. Her spiller elever, gamle elever, ansatte og besøgende et magisk rollespil i det fiktive ”Fladland”.

Du kan læse mere om Sagaen her:

 

Eleverne er også gode til at arrangere deres egne rollespil. For eksempel det post-apokalyptiske rollespil ”Safehouse 13”, som en af vores elever arrangerer.

Social torsdag

Til social torsdag får computeren lov til at tage sig en lur. Her kan eleverne enten selv arrangere en social aktivitet, enten rollespil, dnd eller et brætspil. De kan også deltage i en lærerstyret aktivtiet. Men det skal være analogt. Ingen computere!

EVENTS I DET GANSKE DANSKE LAND

Vi har en dedikeret elevgruppe (både nuværende og tidligere elever), som ofte tager ud til forskellige events rundt omkring i landet. Det kan være alt lige fra messer, festivaller, skoler, klubber eller andre sjove ting, der løbende kan dukke op. 

Vi l du gerne have besøg af eventgruppen? Så skriv til kontor@osterskov.dk eller sabina@osterskov.dk.

Undervisning Rollespil Og Spil (68)

BIDRAG FRA GÆSTER


Har du et godt forslag til et rollespil? Er du gammel elev eller skal du have prøvetestet et Fastaval scenarie? Så skriv til vibe@osterskov.dk og hør, om du må kigge forbi med din aktivitet. Vi er glade for besøgende, som gerne vil bidrage med gode aktiviteter!