bg grafik

MEDARBEJDERE

Mød personalet og underviserne på Østerskov Efterskole.

Photo 5879776234014096183 Y
Vibe Esdahl-Schou

Vibe Esdahl-Schou

Forstander - Strategi, Læring og Innovation

Vibe er cand.mag. i middelalderarkæologi og nordisk mytologi og har en efteruddannelse indenfor kommunikation. I fritiden leger hun middelalder (reenactment), syr historiske dragter, forfatter tekster til div. websites(og til skrivebordsskuffen) og illustrerer faglitteratur.

Kaare
Kaare Bæk Poulsen

Kaare Bæk Poulsen

Viceforstander - Pædagogisk og Didaktisk ledelse

Uddannet idræts- og engelsklærer siden 1999. Leder af Klanen. Har tre døtre og én kone. Lufter labrador, fikser hus og kører sidelæns i veteranrally i Ford Sierra XR4x4 Cosworth ’87. Motto: “Just because it’s smokin’ – doesn’t mean it’s broken!”

Mette T
Mette Tinggaard

Mette Tinggaard

Køkkenleder

Mette er uddannet økonoma i 1986. Har endvidere en merkonom uddannelse i ledelse og samarbejde og en efteruddannelse som LEAN manager. Hun brænder rigtig meget for oplysning og formidling. I fritiden hygger hun med lange cykelture og bestyrelses arbejde. Mor til 3 og hustru til 1.

400067269 10231377321477724 7304123693592331567 N

Marianne Rasmussen

Sekretær

IMG 0831[338]
Elin Egeris Jensen

Elin Egeris Jensen

Regnskabsmedarbejder

Elin er deltidsansat regnskabsmedarbejder siden marts 2021. Mor til tre døtre, mormor og bosat på en nedlagt ejendom. Familielivet prioriteres højt, og den fysiske form holdes ved lige med at arbejde i haven, passe dyrene, kløve og save brænde, samt renovere og vedligeholde de gamle bygninger. Brætspil er en værdsat aktivitet. To døtre er folkeskolelærere og en arbejder med @worldofpotterdk.

191108 Sabina Muhammed Alim
Sabina Alim

Sabina Alim

PR, Kommunikation, Events og Klan

Sabina er Østerskovs nye PR medarbejder og klanmedarbejder. Udover at være en ørn til film og redigering er hun også skrap til karate! 

Sabina elsker alt horror og er uddannet Cand. Mag i Engelsk og Mediefag. 

185048 Frederikke S. B. Høyer
Frederikke Sofie Bech Høyer

Frederikke Sofie Bech Høyer

Frivilligkoordinator og Team Eventyr

Frederikke arbejder med skolens mange frivillige og er en af hovedkræfterne bag skolens rollespilskampagne, Fladlandssagaen.

Morten T
Morten Tellefsen

Morten Tellefsen

Team Eventyr

Morten er uddannet Multimediedesigner. Han har over 15 års erfaring med rollespil, og har arbejdet som alt fra ungdomsklubleder til festivalarrangør. Morten er i sin fritid stadig aktiv med at arrangere og deltage i rollespil, og derudover ivrig samler af LEGO. Mortens ferier består oftest af at optræde til historiske festivaller som soldat fra den amerikanske borgerkrig, musketer fra renæssancen eller ridder fra middelalderen.

184961 Kenneth Juhl Hansen
Kenneth Juhl Hansen

Kenneth Juhl Hansen

Pedel og rygestopskonsulent

Kenneth er uddannet klejnsmed og har arbejdet med faget i 10 år før han blev pedel på Østerskov. Han har ca. 20 års erfaring med rollespil og computerspil. Han er far til 2 dejlige drenge og bruger sin fritid på sin familie og hvis muligt at spille computerspil med eleverne.

191115 Jens Eriksen

Jens Eriksen

Pedel-medhjælper

259101 Dennis Kjærsgaard
Dennis Kjærsgaard

Dennis Kjærsgaard

Kok

Udover at kokkerere til vores sultne elever bruger Dennis også en stor del af sin fritid på at spille en masse Magic og rollespil - både privat og sammen med eleverne. Dennis elsker dyr og har derfor sit helt eget minizoo i hjemmet med både slanger, katte, hund, rotter, og en skæg-agame. Derudover er han hardcore crossfitter og dedikeret frivillig til koncerter og festivaller.

259102 Helle Sass Kirk Jensen
Helle Sass Kirk Jensen

Helle Sass Kirk Jensen

Køkkenmedarbejder

Helle er skolens nyeste køkkenmedarbejder. Helle er uddannet Cater, men hun kan mange andre ting end at slå sig løs i et køkken. Udover at kunne lave de største og mest syndige flødeboller, er hun en vaskeægte nørd, som elsker alt fra Transformers til He-Man! Hun er også en dedikeret frivillig i byens biograf, og skulle du få brug for at få fikset din bil, så ordner hun også det. Sin fritid bruger hun mest på at sysle i hjemmet og haven eller arbejde med bagning og sukkerarbejde. Og så er hun ifølge sin familie en vaskeægte Gertrud Sand, når det er jul.

DSC 0178 20.02.16
Anja Nordmann Christensen

Anja Nordmann Christensen

Skolemor

Mor til mange! 2 børn, 2 katte (+mand) derhjemme og ca. 90 børn på arbejdet.
Anja er glad for mange ting; Disney universet, Pokemon Go, gys, krimi og DC (Anja har et hemmeligt crush på Batman). Bonus info: Hendes yndlings-Joker er spillet af Jared Leto fra filmen Suicide Squat. Hun er desuden historieinteresseret - især i det gamle Egypten. De mange interesser præger udsmykningen derhjemme, såvel som arbejdsstationerne på jobbet.
Kreativ er hun også og nyder at give nyt liv til gammelt legetøj eller lave drømmefangere med spirituelle krystaller og lignende.

185023 Christian Ørbech Sadolin
Christian Ørbech Sadolin

Christian Ørbech Sadolin

Lærer: Klan.

Christian er uddannet pædagog og er ansat på Østerskov siden sommeren 2018. Husrebel og inkarneret fan af ”Doctor Horrible's Singalong Blog”. Desuden også den oprindelige hipster, udendørsmenneske og deltids-brandmand i Hobro. 

258306 Valdemar Hundebøll Benzon
Valdemar Benzon

Valdemar Benzon

Lærer: Klan

Er uddannet pædagog og ansat i Klanen. Valdemar er en stor figurspils-nørd, der blandt andet spiller Warhammer, Necromunda og Star Wars legion. Derudover er han enormt glad for pen and paper og udvikle egne spilsystemer.

Pernille
Pernille Rovsing

Pernille Rovsing

Lærer: Fysik/Kemi, Idræt og TR

Pernille er uddannet lærer på seminariet i Aalborg i 2007, med linjefagene fysik/kemi, idræt, historie og matematik. I sin fritid spillede hun tidligere fodbold, men i dag er støvlerne sat på hylden til fordel for langdistanceløb på rulleskøjter. Derudover er hun spejderleder i Aalborghus Gruppe.

184941 Vitus Hundebøll Benzon
Vitus Benzon

Vitus Benzon

Lærer: Matematik, Programmering, medarbejderrepræsentant i skolens bestyrelse.

Vitus startede på Østerskov august 2017. Vitus programmerer i sin fritid, og har også undervist elever i, hvordan de selv kan lave deres computerspil. Brain fra ”Pinky and the Brain”.

184964 Morten Brøsted
Morten Brøsted

Morten Brøsted

Lærer: Matematik

Morten har ud over sin meritlæreruddannelse en fortid som signalingeniør. Når han ikke leger med robotter, er han en flittig brætspildesigner og har skrevet en bog om helte og heltinder i det uendelige univers. Derudover er han Mokuroku Shoden i Katori Shinto Ryu, som groft sagt betyder han er god til at slås med samuraisværd. Den oprindelige far til fire. Morten modtog en brætspilsotto for bedste innovation på Fastaval 2016.

184944 Martin Hill
Martin Hill

Martin Hill

Lærer: Engelsk, Historie og Værksted

Martin startede med at uddanne sig som håndværkslærer i træ/metal og skulptur på Seminariet for kunst og håndværk i Kerteminde, dernæst tog han en overbygning (og flere boglige fag) på Den fri Lærerskole i Ollerup. Linjefagene var Engelsk, Historie/samfundsfag, Biologi samt Dansk. Fritiden bruger han på sin altoverskyggende passion middelalder reenactment, som også kommer til udtryk i HEMA (historical european martial arts) træning.

185005 Jeppe Aanæs Steensen
Jeppe Steensen

Jeppe Steensen

Lærer: Kristendomskundskab og Samfundsfag

Jeppe er uddannet lærer på seminariet i Århus. Han er uddannet i linjefagene Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag og Geografi. I hans fritid leger han både vampyr og varulv og er også aktiv bordrollespiller. Ydermere bor han i kollektiv og har en farvestrålende fortid som børneskuespiller og slagterarbejder.

184915 Helle Zinck Jones
Helle Zinck

Helle Zinck

Lærer: Engelsk

Helle har spillet og arrangeret rollespil siden starten af 90’erne og er især bidt af de systemløse, oplevelses- og intrigebaserede live rollespil. Hun lider desuden af rejsefeber og har boet en stor del af hendes voksne år i England, USA og Tyskland. Helle tog sin uddannelse som dramalærer i London og elsker teater, skriveri, brætspil, stranden og kattevideoer.

184946 Ivajlo Holm Jensen
Ivajlo Holm Jensen

Ivajlo Holm Jensen

Lærer: Dansk, Historie

Ivajlo uddannet historiker fra SDU, og var før sin ansættelse på Østerskov meget aktiv i ungdomsskolen på Sydfyn, hvor han lavede rollespil for børn og unge. Han er medejer i firmaet Edulution Games, der hjælper uddannelsesinstitutioner med at designe spilbaseret undervisning og driver et Escape Room https://brainescape.dk/ i Århus.

184958 Esben Holst Harboe
Esben Holst Harboe

Esben Holst Harboe

Tysk og Idræt

Esben er tysklærer på Østerskov. Tidligere propagandaminister, nu i gang med at sprede det glade budskab om Tyskland i sin undervisning.

Oprindeligt uddannet Journalist fra DMJX.

17778 Andreas Miller
Andreas Miller

Andreas Miller

Lærer: Dansk, 3D print, AMR

Andreas startede på Østerskov august 2017. Stolt ejer af skolehunden Shiro, som er skolens ukronede dronning. Andreas har lige så mange hobbyer som der er elever på Østerskov Efterskole og er meget begejstret for brætspil, 3D printere og for at kokkerere god og spændende mad.

191112 Simon Hinding Dahl
Simon Hinding Dahl

Simon Hinding Dahl

Lærer: Naturfag

Simon er en outdoorsy person, som underviser i Naturfag og i valgfaget "Mad i det fri", og derfor er han naturligvis også i gang med en uddannelse som Friluftsvejleder. I sin fritid bliver han buff og stærk til Crossfit. Der er naturligvis også andre nørderier i Simons liv - blandt andet er han vild med Anime og kultfilm eller bruger sin tid på at spille Magic, brætspil eller rollespil.

191111 Cecilie Reese
Cecilie Reese

Cecilie Reese

Årsvikar: Fysik/Kemi

UNDERVISNINGEN

Østerskov Efterskole har mange års erfaringer med spilbaseret undervisning og læringsrollespil til at gøre undervisningen spændende og engagerende.

Eleverne går ikke i skole kun for at lære, men fordi der er mening med at gøre det.

Læs mere om undervisningen

 

Rollespil