Rollespiller Gold

Rollespiller

Drømmer du om at kunne spille spændende roller, at kunne instruere episke scener og inspirere andre, så er Rollespiller på Østerskov Efterskole noget for dig

Banner Pic

OPBYGNINGEN AF TITLER

Rollespiller Copper
0-1 GENNEMFØRTE MODULER
Rollespiller Bronze
2 GENNEMFØRTE MODULER
Rollespiller Silver
3 GENNEMFØRTE MODULER
Rollespiller Gold
4 GENNEMFØRTE MODULER
bg grafik

MODULER

Fordeling af moduler på de fire perioder samt angivelse af hvilke titler de kan udløse, hvilke undervisere der er på, hvad de indeholder og hvor mange der kan være på holdet.

Eventmager
Liverollespiller
Rollespilsarrangør
Gamemaster
Fortælling og fiktion
Nordic Larp
Interaktive fortællinger
Props n' stuff
Teater

Eventmager

Undervisere: (EH/SA)

Titler: Rollespiller, Spilskaber

Som eventmager bliver du en del af eventgruppen, som skaber fede oplevelser og seje events, som repræsenterer Østerskov ude i Danmark. I løbet af valgfaget kommer du til at arbejde med tre projekter: 
1: Fantasy event. Et klassisk event henvendt til børn og unge.
2: Haunted House. I bygger et haunted house op fra bunden og giver dine venner en uhyggeligt god oplevelse!
3: Escape Room. I planlægger gåder og mysterier, som små grupper skal prøve at løse i en kamp   mod tiden.  

Max antal elever: 10

Rollespiller Silver

ROLLESPILLER

Som rollespiller forstår du komplicerede fortællinger, og er dygtig til at levendegøre dem med og for andre.

Du får en bunke gode rollespilsoplevelser, samtidig med at du øver rollespilsteknikker og lærer en masse om hvordan du bliver en dygtig rollespiller. Du kan også få redskaberne til selv at arrangere rollespil for andre.

bg grafik

Praktisk om valgfagene

Alle valgfag ligger samtidig på tirsdage fra 14.30 til 17.00 og strækker sig over 7 til 9 uger. Hvert valgfag har et samlet timetal på 30 timer.

Der er 6 valgfag i gang på samme tid hver tirsdag i 7-9 uger. Efter 7-9 uger starter 6 nye valgfag, som afvikles i 7-9 uger hver tirsdag i samme tidsrum.

Nogle valgfag har et minimum og/eller maximum deltagerantal for at kunne afvikles. –og bare rolig; der er flere af valgfagene, som ikke har deltagerbegrænsning, så vi er sikre på, at alle elever har mulighed for et valgfag i hvert modul.

Hvordan sammensætter jeg mine valgfag?

Du kan nå op til fire valgfagsmoduler –altså ét modul pr. kvartal. Du skal have min. 2 moduler inden for den samme titel i løbet af skoleåret. Til de sidste to moduler er der frit valg inden for alle 6 titler.

 

Alle udløser en sej titel, alt efter om du har taget 2, 3 eller 4 moduler. Det er også muligt at få to titler, hvis du tager 2 moduler inden for 2 titler. Når du modtager din titel, får du et bevis. Her står din titel og valgfagskombination, og at du har vist en god adfærd i spil, rollespil og andre aktive situationer.

Character sheet

Gennem året skaber og udfylder du dit eget “character sheet” med de nye færdigheder og evner, du tilegner dig i dine valgfagsmoduler og i de mange fritidsklubber. Det ark følger dig gennem hele Østerskovtiden, og du opdaterer det efterhånden, som du udvikler dig og får nye færdigheder.

 

Dit character sheets hænger på de nye opslagstavler mellem værelserne som en præsentation af beboerne.

Moduler afsluttes med fordybelsesdag

Den sidste uge af et valgfagsmodul afsluttes med en hel fordybelsesdag, hvor valgfagsholdene kan lave et produkt færdigt, tage på ekskursion, holde en turnering, lave en udstilling osv. Fordybelsesdagene ligger oftest på en fredag.

Valgfagsansvarlige og bemanding

Der er en tovholder og ofte én eller flere hjælpelærere afhængig af holdets størrelse og aktivitetens karakter.