Østerskovs skolehunde

Mød de 6 skønne hunde, der har deres daglige spurt her på Østerskov Efterskole

Photo1629803838

Udover rollespil og andre nørderier kan du på Østerskov Efterskole desuden få dit daglige fix af hunde-nusseri. Vi har intet mindre end 6 skolehunde, der (næsten) har deres daglige trummerum på skolen.

De vil altid gerne kæles med, snakkes med eller leges med, og det kan jo være skønt, når tankerne skal afledes, eller man bare ikke ved, hvad frikvarteret ellers skal bruges til.

Vores ansattes hunde hedder Bella, Tikaani, Shiro, Saga, Nelson og Balder, og de bliver præsenteret her:

Mød Bella - skolen nyeste tilkommer. Hun tilhører vores viceforstander Vibe og er en labradoodle. Bella er altid klar på at snakke og vil meget gerne kæles, nusses og leges med af alle. (undtagen af mænd med hatte) Vi finder hende gerne i hundegården sammen med bedstevennen Tikaani, hvor de giver den gas i vild leg eller på kontoret hos Vibe. 

Mød Tikaani, der er næstny på skolen. Hun er en smuk Alaskan Malamute og tilhører vores kok Dennis. Tikaani er for det meste en rolig og tilpas hund, når hun tøffer rundt alene udenfor - men når de andre hunde støder til, kommer der fuld gang i legen. Tikaani er lidt som en stor kat, der gerne smider sig midt på gulvet i riddersalen på ryggen og forventer en god omgang nusning.

Mød Balder, som er en skøn, robust hund og en blanding af en Labrador og en Golden Retriever. Balder tilhører vores Matematik og Naturfagslærer Vitus, og du finder ham oftest i undervisningslokalerne, hvor han holder eleverne med selskab eller inde i forberedelseslokalet sammen med Vitus. Balder er en super glad, sød og legesyg hund, der ofte kommer dig i møde med et reb i munden klar til tovtrækning. 

Mød Shiro, som er en smuk samojede. Hun tilhører vores dansklærer Andreas og var en af de første hunde, der kom til skolen. Shiro fik hvalpe for ikke så længe siden og er også tydeligt hundemoderen på stedet. Når de andre er i vild leg, står Shiro gerne på sidelinjen og irettesætter. Hun fungerer også som herold for Andreas og melder altid hans ankomst i forvejen med muntre bjæf. Shiro er desuden blevet meget glad for at vandre rundt på eventyr på skolen, efter at "børnene" er flyttet hjemmefra.

Mød Nelson, som tilhører vores klanleder Kaare. Nelson er en dejlig labrador, der har kraft som en mindre tank med lavt tyngdepunkt og stor fremdrift. Han foretrækker at lege med meget store pinde og indgår gerne i en vild trække-leg med Saga. Til trods for hans robuste ydre er Nelson en utrolig blid og kærlig hund.

Mød Saga, som tilhører vores klanlærer ØP. Saga er en skøn labrador, som næsten altid er med ØP på arbejde. Hun er fyldt med energi og har ligesom Gry perfektioneret rejehoppet. Hun vil altid gerne hilse på alle med et stort hundeslik - dog bliver hun ikke hængende længe, da hun gerne holder sig tæt ved ØP. Hun er desuden erhvervsskadet, idet hun har nedarvet sin fars (ØP's) profession som pædagog og dermed ofte render rundt og agerer pædagog for alle de andre hunde.

IMG 7755
IMG 7737
IMG 7729
IMG 7730
IMG 7755
IMG 7737
IMG 7729
IMG 7730