En dag på Østerskov 

Hvordan ser en dag ud på Østerskov? Tjah, vi havde en fotograf og en filmmand på besøg på en relativt normal dag på Østerskov Efterskole, hvor de fangede mange af de hverdagssituationer, som der er på Østerskov Efterskole!

Østerskov Efterskole 9423

"Stay a while and listen!"

Du kan kigge dig lidt omkring og se de forskellige film, som er optaget i løbet af dagen. Det var i DDR ugen, så eleverne var klædt ud som gode østtyske borgere i den hedengangne stat, DDR. Du kan også se film om valgfag, undervisningen, fritiden og om hvorfor fire af vores seje elever har valgt at gå på Østerskov Efterskole.

Undervisningen

Vi har verdens fedeste undervisning, og den glæder vi os til at dele med dig! Gennem spil og rollespil får du en helt fantastisk læringsoplevelse, som er uden lige!

Du kan se billeder fra undervisningen og se film omkring den her! 

Fritiden

Fritiden på Østerskov er fyldt med nørderier og en masse hygge. Magic, rollespil, brætspil, playstation- og computerspil og en masse andre ting er en stor del af fritiden på Østerskov. 

Kast dig ud i vores fritid ved at klikke på dette link!

Valgfag

Vi har seks valgfagstitler, som man kan låse op for i løbet af et skoleår. Du kan prøve alt fra udeliv, rollespil, eSport og mange andre seje aktiviteter her på skolen!

Klik her for at læse overodnet om vores valgfag!

 

Østerskov Efterskole 9991
bg grafik
Østerskov Efterskole 9992
Østerskov Efterskole 9718
Østerskov Efterskole 9727
Østerskov Efterskole 9588
Østerskov Efterskole 9992
Østerskov Efterskole 9718
Østerskov Efterskole 9727
Østerskov Efterskole 9588